Vés al contingut

Advocats 24h

Un advocat especialitzat pel moment en què ho necessites.

Castellarnau Penalistes és un despatx d’advocats a Barcelona especialitzat en Dret Penal que ofereix un servei 24h per atendre amb urgència qualsevol situació: des de delictes d’alcoholèmia, detencions, assistència a comissaria, etc.

El nostre equip d’advocats penalistes abasta totes les àrees del Dret Penal, podent assignar-te el millor advocat per a cada cas. Coneix més sobre Eloi Castellarnau i tot l’equip aquí.

Advocat per delictes contra la seguretat vial: “delicte d’alcoholèmia”

Us ajudem amb assessorament jurídic altament especialitzat en delictes d’alcoholèmia. Ha superat la taxa d’alcoholèmia permesa, ha excedit el límit de velocitat, l’han aturat conduint sense permís? El nostre equip d’advocats compta amb una àmplia experiència en la defensa de casos d’alcoholèmia o de conducció sense permís. Cerquem la millor solució pel seu cas concret.

Els nostres advocats penalistes analitzen cada situació de manera individualitzada, oferint assistència legal 24h i trobant la millor solució per defensar els interessos dels nostres clients.

Si ha estat denunciat per conduir sota els efectes de l’alcohol, podem ajudar-lo a aconseguir el millor resultat possible en el seu cas.

info@ca-abogados.com

A Castellarnau Penalistes, coneixem els teus drets i treballem per garantir el compliment de la llei. T’informem de la teva situació, dels motius de la detenció i dels passos a seguir. Oferim assistència 24 hores per satisfer les necessitats del client.

Un advocat penalista del nostre equip anirà a la comissaria i actuarà com el teu representant legal, assessorant-te en tot moment per assegurar que es compleixin els teus drets.

El nostre equip d’experts analitzarà el teu cas, les circumstàncies que van portar a la teva detenció o a la del teu familiar, i t’orientarà pas a pas per evitar cometre cap error i perquè la Justícia conegui la teva versió dels fets.

Has estat acusat d’haver comès un delicte de violència domèstica?

Defensar un acusat de violència de gènere és un procés legal complex i delicat que requereix un enfocament ètic i professional. Hi ha molts factors que poden concórrer, alguns objectius i alguns subjectius. Els motius pels quals et pots veure acusat/ada no sempre surten a la llum en els procediments penals.

T’escoltem. Analitzem totes les proves i t’acompanyem durant tot el procés, des de l’estratègia legal fins a la representació dels teus interessos a la sala, perquè puguis afrontar aquest procés difícil amb les màximes garanties d’èxit.

Atendrem el teu cas i t’assessorarem amb tot el que necessites saber perquè el teu procés tingui el millor resultat possible amb total confidencialitat.

686400363

info@ca-abogados.com

×